Welkom bij De Zandloper - communicatietraining, burnout preventie, teambuilding, coaching en persoonlijke effectiviteit
Over De Zandloper

De Zandloper Training & Advies is opgericht door Suzanne Geysendorpher.

Na een afgeronde HBO-opleiding op maatschappelijk vlak begon zij haar loopbaan als Maatschappelijk Werkende bij Stichting Jeugdzorg. In deze functie nam intensieve samenwerking met verschillende organisaties en instanties een belangrijke plaats in. Met regelmaat constateerde zij dat geen eigen verantwoordelijkheid nemen, gebrekkige communicatie en een sfeer van vrijblijvendheid bij veel instellingen eerder regelmaat was dan uitzondering. Vooral de menselijke en intermenselijke aspecten die daarbij een rol spelen, kregen in toenemende mate haar aandacht.

Suzanne Geysendorpher maakte een overstap richting HRM om zich meer toe te kunnen leggen op het verbeteren van communicatie en samenwerken in en tussen teams en het mobiliseren van individuele medewerkers. Zij kwam tot het besef dat het opleiden, trainen en coachen van mensen haar bijzondere interesse heeft. Zij volgde diverse trainingen, waaronder een opleiding tot trainer op het gebied van communicatie en teamcoaching en de opleiding Train de Trainer. Vervolgens heeft zij De Zandloper Training & Advies opgericht.

Naast haar huidige werkzaamheden voor De Zandloper doceert Suzanne Geysendorpher aan de Amsterdam Hogeschool der Kunsten. Met name het ondersteunen van leidinggevenden in hun vermogen sturing te geven aan het leiden, begeleiden en stimuleren van teams komt daarbij aan de orde.

In haar werk staat Suzanne Geysendorpher voor verandering en vernieuwing binnen organisaties, voor heldere communicatie en optimale samenwerking binnen en tussen teams en voor patroondoorbrekend denken bij individuen.

Enkele trajecten die zij momenteel voor opdrachtgevers uitvoert zijn:
• Train de Trainer landelijk bureau Raad voor de Kinderbescherming
• Intervisietraject Raad voor de Kinderbescherming Utrecht
• Coaching MT team BCA
• Teameffectiviteit Motiv